Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di cetriolino sott'aceto, tagliate a metà
- 30 g di cipolle bianche, tagliate a metà
- 1 uovo sodo
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Bocconcini di pesce
- 200 g di birra (chiara) o 200 g di acqua minerale gassata
- 150 g di farina
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 limone, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Baguette di Quiche Lorraine
Žádné hodnocení
Polenta ai porri con topping di castagne
Žádné hodnocení
Quiche di asparagi
1h
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30min
Mousse di tonno
5min
Zuppa di asparagi e aneto
25min
Salsa cocktail
5min
Filetto di maiale in salsa di senape
30min
Salsa alla senape
5min
Gamberi al curry
35min