Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa tartara
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di cetriolino sott'aceto, tagliate a metà
- 30 g di cipolle bianche, tagliate a metà
- 1 uovo sodo
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Bocconcini di pesce
- 200 g di birra (chiara) o 200 g di acqua minerale gassata
- 150 g di farina
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 limone, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 97 g
Alternativní recepty
Birchermüesli
1h 10 min
Rösti alla bernese
40 min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Salsa olandese
Žádné hodnocení
French Dressing
15min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Fonduta moitié-moitié
Žádné hodnocení
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Knöpfli
50 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10min
Spezzatino alla zurighese
50 min
Riso casimiro
45 min