Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio di oliva
- 120 g di cipolle, tagliate in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 700 g di controfiletto di manzo, tagliato a striscioline (circa 7 x 1,5 cm)
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 300 g di funghi champignon, a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
- 8 - 10 rametti di prezzemolo fresco, tagliati, per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1506 kJ / 360 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 34 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino alla zurighese
50 min
Hamburger con Coleslaw
40 min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35 min
Zuppa di asparagi e aneto
25 min
Curry thailandese veloce con pollo
40 min
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1 Std.
Curry indiano di verdure
1h 10 min
Spiedini di pollo con salsa satay
2h
Focaccine alle cipolle
35 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35 min