Kompatibilní verze
Polenta con salsa alla panna e champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2312 kJ / 552 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1062 mg
Alternativní recepty
Treccia al burro a 6 capi
2u. 35min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Biscotti milanesini
3h
Spätzli alla crema di verza
Ninguna valoración
One-pot pasta alla greca
30 min
Purea di mele per la dispensa
Ninguna valoración
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Insalata arcobaleno veloce
10 Min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 min
Insalata di patate
1h 5min
Gratin di patate
1h 10 min