
Kompatibilní verze
Polenta con salsa alla panna e champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polenta macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) sbriciolato
- 150 g di cipolle tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 552 kcal / 2312 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 1062 mg
Alternativní recepty
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1hod. 30min
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Žádné hodnocení
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Žádné hodnocení
Feta al cartoccio
25min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
French Dressing
15min
Pasta al forno sprint
55min
Pasta al forno dell'alpigiano
50min
Lasagne alle lenticchie
1hod. 15min
Insalata di broccoli con pinoli
5min