Kompatibilní verze
Polenta con salsa alla panna e champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2312 kJ / 552 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1062 mg
Alternativní recepty
Crema Thermomix®
45 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Sformato di pasta
50 min
Risotto Cinque P
30 min
Curry di zucca
1h
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Penne alla puttanesca
35 min
Stufato di maiale alla greca
Brak ocen
Spezzatino alla zurighese
50 min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min