Kompatibilní verze
Polenta con salsa alla panna e champignons
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2312 kJ / 552 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 1062 mg
Alternativní recepty
Insalata di mele e carote
5 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Zuppa alla zucca con zenzero, latte di cocco e ceci tostati (12 porzioni)
40 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Rösti alla bernese
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Dip di datteri e curry
5 Min
Risotto salame e piselli
30 Min
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min