Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di cetriolo, a pezzi
- 1 lime, tagliato in otto parti
- ½ - 1 mazzetto di prezzemolo, a seconda dei gusti, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di dragoncello, fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 200 g di zucchine, a pezzi
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 200 g di pomodori, tagliati a metà, privati dei semi
- 10 g di senape
- 60 g di olio di oliva
- 20 g di aceto balsamico bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 1 punta di coltello di pepe, macinato fresco
- 40 g di pinoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 694 kJ / 166 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 3.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin dauphinois
50 Min
Zuppa di zucca
35 Min
Zuppa di asparagi e aneto
25 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Tabulè di quinoa e tonno
40 Min
Zuppa di arance e zucca
35 Min
Pad thai con pollo
20 min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Vellutata di zucca e cocco
45 Min