Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 50 g Haselnüsse, mit Haut oder enthäutet
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter
-
30
g Berberitzen, getrocknet (volitelně)
nebo 30 g Aprikosen, getrocknet, entkernt, klein gehackt (volitelně) - 1 Brokkoli (à ca. 500 g)
- 250 g Risottoreis, alle Sorten
- 650 g Wasser
-
100
g Weisswein
nebo 100 g Wasser - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
-
2
TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - Pfeffer, frisch gemahlen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2159 kJ / 515 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rüeblisuppe mit Minze
35min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Kürbisrisotto
35min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Peperoni-Risotto
35min