Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Bund Petersilie, glattblättrig (ca. 20 g), Blätter abgezupft
- 50 g Sbrinz, in Stücken (2 cm)
- ½ Bio-Zitrone, Schale mit dem Sparschäler dünn abgeschält
- 550 g Lauch, in Stücken (3 cm)
- 300 g Teigwaren (Penne rigate, Kochzeit 10-12 Min.)
- 450 g Wasser
- 300 g Vollrahm
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer (z.B. tasmanischer)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2543 kJ / 613 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Ofenguck mit Zucchetti
1 godz. 10 min
Risotto Cinque P
30min
Älpler Magronen
45min
Älpler Magronen
45min
Polenta mit Champignon-Rahm-Sauce
50 Min
Älpler-Gratin
50 Min
Wirz-Pasta
35min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Vegetarische Carbonara
30min