Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de almendra cruda sin piel
- agua para hidratar
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y algo más para servir)
- 600 g de pulpa de melón
- 1 diente de ajo (sin germen)
- 20 g de vinagre de vino blanco
- 50 g de miga de pan blanco
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 40 - 50 g de jamón serrano en lonchas
- 10 g de crema de balsámico
- 20 g de brotes germinados
- 10 - 20 g de almendra laminada tostada
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1654 kJ / 395 kcal
- Protein
- 12.1 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Tuk
- 29.2 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 433.9 mg
Alternativní recepty
Mazamorra cordobesa
10 min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Crema de aguacate y coco
10 min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de tomate y albahaca
10 min
El velo de garbanzos, la "pringá" y su caldo (Pepe Rodríguez)
3 Std.
Gazpacho de espárragos blancos
1 Std. 5 Min
Salmorejo de espárragos
10 min
Salmorejo de remolacha
30min
Gazpacho de remolacha
10 min
Ajoblanco
5min