Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crujiente de jamón
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico
Salmorejo de fresas
- 100 g de aceite de oliva
- ½ diente de ajo
- 600 g de tomate maduro en trozos
- 400 g de fresas
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 10 - 15 g de vinagre de jerez
Huevos de codorniz
- 300 g de agua
- 12 huevos de codorniz
Presentación
- 2 cucharadas de fresas liofilizadas en rodajas (volitelně)
- 6 - 12 chorritos de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 7.7 g
- Tuk
- 13.3 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 min
Gazpacho de albaricoques
1 godz. 15 min
Gazpacho de melón
15min
Salmorejo de grana y oro
45 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de mango
15min
Salmorejo de remolacha
30 min