Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1398.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45 min
Sopa dulce de piña y coco con sorbete de manzana, lima y menta
3h 20 min
Crema de mascarpone, paté de berenjena y confitura de tomate
1h 30min
Vichyssoise
2h 20 min
Magret de pato con salsa de cerezas
45 min
Bombones de cherry al pesto
1h
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min