Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1398.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Royal de foie con caramelo
1h 50min
Vichyssoise
2h 20min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1h 45min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4 godz. 40 min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Ensalada con helado de queso roquefort y vinagreta de nueces
6h 15min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Emulsión de patata con pulpo
50min