
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 319 kcal / 1334 kJ
- Protein
- 5.9 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 1398.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de cebolla de Fuentes con trufa
1hod. 30min
Bisque de bogavante
50min
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35min
Parmentier de batata y pato confitado
50min
Bombones de gambón y su bisque
1hod. 50min
Crema parmentier de setas shiitake
35min
Crema de boletus
1hod. 35min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40min
Crema de puerro con parmesano
45min
Crema de gambones
45min