![Crema de foie con huevo a baja temperatura Crema de foie con huevo a baja temperatura](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cf601c46-f982-4441-811f-4d1f503fa56c/Derivates/e9e14898-4426-4039-ad4f-b8d183fe67d7.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de boletus deshidratados
- 1500 g de agua
- 4 huevos a temperatura ambiente
- 175 g de foie mi-cuit de pato
- 70 g de caldo de carne
- 40 g de nata
- 50 g de vino Pedro Ximénez
- 5 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 4 pellizcos de curry en polvo
- 4 ramitas de cebollino fresco picado
- 4 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1334 kJ / 319 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 29 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1398.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de chirivía y manzana
30 Min
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 Std.
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Emulsión de patata con pulpo
50 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1 Std.
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min
Crema de puerro con parmesano
45 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min