Crema de foie con huevo a baja temperatura

Crema de foie con huevo a baja temperatura

4.1 72 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 raciones

Suroviny

  • 10 g de boletus deshidratados
  • 1500 g de agua
  • 4 huevos a temperatura ambiente
  • 175 g de foie mi-cuit de pato Martiko
  • 70 g de caldo de carne
  • 40 g de nata
  • 50 g de vino Pedro Ximénez
  • 5 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra molida
  • 30 g de aceite de oliva
  • 1 diente de ajo
  • 4 pellizcos de curry en polvo
  • 4 ramitas de cebollino fresco picado
  • 4 rebanadas de pan tostado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 1398.4 mg
Protein 5.9 g
Kalorie 1334 kJ / 319 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 7.7 g
Sacharidy 8.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...