Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ de sandía bien roja de aprox. 1 kg
- 2 - 3 kiwis
- 2 - 3 melocotones naranjas
- 2 - 3 tomates pera bien rojos
- 1 - 2 remolachas cocidas
Salmorejo de sandía
- 100 g de aceite de oliva
- ½ diente de ajo
- 600 g de tomates pera (con los recortes reservados) en trozos
- 100 g de miga de pan blanco del día anterior en trozos
- 10 - 15 g de vinagre
- 1 cucharadita de sal
Montaje y presentación
-
300
g de queso fresco en dados (1,5 cm)
nebo 300 g de queso feta en dados (1,5 cm) - de aceite de oliva aromatizado (aceituna negra, orégano, albahaca, etc.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2023 kJ / 484 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 31.7 g
- Nasycený tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1099.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vichyssoise de aguacate con gambones
1h 30min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de albaricoques
1 godz. 15 min
Gazpacho de melón
15min
Salmorejo de fresas
30 min
Gazpacho de melón
10min
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 min
Gazpacho de aguacate
10min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Gazpacho de mango
15min
Crema de pepino y aguacate
5 min