Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
nebo 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 970.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manojos de judías verdes, patatas y mantequilla de tomillo
50 min
Judías verdes con salsa bechamel al curry
30 min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1h
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1h
Blinis con tartar de salmón
1 godz. 20 min
Alioli
10min
Boletus confitados
30 min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 godz. 10 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Langostinos al romesco
15 Min
Huevo poché sobre parmentier con trufa negra
40 min
Salsa brava
10min