Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa romesco
- 130 g de aceite de oliva
- 50 g de almendras fritas con sal
- 2 ñoras sin tallo ni semillas
- 1 guindilla seca
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
-
2
tomates maduros en cuartos
nebo 150 g de tomate triturado en conserva en cuartos - 20 g de vinagre
- 3 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de sal
Calabacines
- 120 g de aceite de oliva
- 130 g de harina
- 50 g de queso parmesano
- 110 g de pan rallado
- 1 cucharada de perejil seco
- 2 calabacines
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 2 huevos batidos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2560 kJ / 612 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 47.6 g
- Tuk
- 38.4 g
- Nasycený tuk
- 7.2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 970.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Buñuelos de bacalao especiados
1u.
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Alcachofas confitadas con crema de queso Idiazábal
1u.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10 min
Langostinos al romesco
15min
Salsa brava
10 Min
Brandada de judías blancas
10 Min
Xató
15min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20min
Canelones de San Esteban con pularda y pollo
1u.
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1h 10 min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min