Kompatibilní verze
Amêijoas com pescada, camarão e molho de coentros
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g amêijoa
- 3 c. chá de sal
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 100 g vinho branco
- 300 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ cubo de caldo de marisco
- 800 g posta de pescada
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 200 g camarão c/ casca
- 25 g farinha tipo 65
- 20 g coentros cortados em pedaços
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1724 kJ / 413 kcal
- Protein
- 60 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massada de lulas
35min
Ensopado de polvo à algarvia
1h 10min
Lulas guisadas
50min
Amêijoas com molho cremoso
2h 30min
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Arroz de lulas
1h
Raia com molho de pitau
45 min
Raia alhada
40 min
Polvo à moda do Minho
50min
Choquinhos salteados com batata a murro
1h
Polvo à lagareiro
1h 30min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 Std. 40 Min