Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g lombinhos de coelho cortados em pedaços
- 50 g vinho branco
- 20 g farinha
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- 15 g salsa
- 2 dentes de alho
- 40 g manteiga
- 35 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 4 gemas de ovo
- 150 g cebola cortada em quartos
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 300 g água
- 600 g batatinhas novas cortadas em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1768.1 kJ / 422.6 kcal
- Protein
- 33.7 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 14.9 g
- Nasycený tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 668.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Escabeche de peixe-espada com batatinha nova e molho de mostarda
50 Min
Choquinhos salteados com batata a murro
1 Std.
Borrego mediterrânico
10h
Arroz de pato árabe
1 Std. 30 Min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Pernas de frango ao sal com batatas picantes
1 Std. 20 Min
Empadão de borrego
1 Std. 30 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20 min
Caldeta de peixe do rio
1 Std.
Ensopado de borrego
1 Std.
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35min
Coelho à transmontana
7h 30 min