Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Filetes
- Azeite q.b. p/ untar
- 800 g filetes de pescada
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g sobras de pão seco
- 1 dente de alho
- 20 g mostarda
- 3 pés de manjerona, só as folhas
Arroz
- 35 g azeite
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 folha de louro
- 30 g vinho branco
- 30 g concentrado de tomate
- 100 g couve-galega cortada em juliana
- 800 g água
- 1 c. chá de sal
- 250 g arroz carolino
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2595 kJ / 621 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35min
Empadão de peixe
1h
Empadão de peixe e ervilhas
1 Std. 30 Min
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
30min
Empadão de peixe
1h 15min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Empadão de bacalhau
1sa 10 dk
Empadão de brócolos com peixe
1 Std. 35 Min
Bacalhau com batata e puré de brócolos
1 Std. 35 Min
Bacalhau de forno
1h
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45min
Bacalhau com grão e broa
45min