Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho en capas
- mantequilla (Lurpak®) para engrasar el molde
- 150 g de almendras crudas sin piel
- 150 g de azúcar glas
- 11 clara de huevo
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 180 g de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
- 180 g de azúcar
- 1 cucharada de azúcar vainillado
- 11 yemas de huevo
- 80 g de maicena
- 80 g de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 50 g de dulce de leche
Ganache de chocolate
- 110 g de nata (35% de grasa)
- 120 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 30 g de mantequilla (Lurpak®)
Montaje y decoración
- 1 - 2 alquequenjes (Physalis)
- 40 g de almendras laminadas tostadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2369 kJ / 566 kcal
- Protein
- 10.7 g
- Sacharidy
- 50.5 g
- Tuk
- 37.2 g
- Nasycený tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 205.1 mg
Alternativní recepty
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10min
Tarta Sacher
3 Std.
Tronco de Navidad
8 Std. 30 Min
Tarta de chocolate con toffee salado
2 godz. 40 min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min
Almíbar básico
10min
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Nata montada
10min
Brazo de gitano
3 Std.