Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcocho
- 80 g de harina de repostería
- 30 g de cacao puro en polvo
- ½ cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 4 huevos
- 100 g de azúcar
Crema de relleno
- 250 g de queso mascarpone
- 130 g de leche condensada
- 70 g de coco rallado
Cobertura
- 250 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 80 g de agua
- 80 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 - 60 g de chocolate con leche
- Nutriční hodnoty
- na 12 unidades
- Kalorie
- 21994.7 kJ / 5261.9 kcal
- Protein
- 97.2 g
- Sacharidy
- 387.4 g
- Tuk
- 374.1 g
- Vláknina
- 46.7 g
Alternativní recepty
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3j 40 menit
Tarta San Marcos
4h
Tarta rayada
3 Std.
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de chocolate con bizcocho de zanahoria y piña
5 Std. 30 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 godz. 30 min
Tronco de Navidad
8 godz. 30 min
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5 Std.
Boston cream pie
3 Std.
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Azúcar glas
5 min
Brazo de gitano
3 Std.