Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ EL Petersilienblätter, frisch
- ¼ EL Thymianblätter, frisch
- ½ TL Oregano, getrocknet
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, gesalzen, weich
- 2 Rindsfiletsteaks (ca. 180–200 g, 3 cm dick)
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1850 g Wasser, zusätzlich Wasser zum Eintauchen der Beutel
-
1
gestr. TL Ascorbinsäure
nebo 30 g Zitronensaft, frisch gepresst (von einer halben Zitrone)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1415.5 kJ / 338 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Lachs auf Rahmkabis mit Petersilienkartoffeln
1 Std. 10 Min
Apfel-Pulled-Pork
8 godz. 20 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14h
Sauce béarnaise
20 min
Bolognese Sauce
3 Std. 15 Min
Lasagne
2 Std.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 Std.
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 Std. 45 Min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min