Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Steinpilze, getrocknet
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 800 g Kalbsvoressen, z. B. Hals, Schulter
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Mehl
- 300 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Thonmousse
5min
Coq au vin
2 Std.
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1h
Pouletbrust alla pizzaiola
55 Min
Züri-Gschnätzlets
50 min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1 Std. 30 Min
Stroganoff
45min
Poulet-Stroganoff
50 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45min
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Rindsvoressen
1h 50min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min