Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Steinpilze, getrocknet
- 200 g Vollrahm, gekühlt
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 800 g Kalbsvoressen, z. B. Hals, Schulter
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 EL Mehl
- 300 g Wasser
- 100 g Weisswein
- 1 Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l)
- 2 EL Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 2056 kJ / 494 kcal
- Protein
- 44.3 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Poulet-Piccata auf Ratatouille
40min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Poulet-Stroganoff
50min
Stroganoff
45 min
Rindsvoressen
1h 50min
Coq au vin
2 godz.
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Crevettencurry
35min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Züri-Gschnätzlets
50min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.