Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 100 g Limburger Käse, in Stücken
- 150 g Appenzeller, in Stücken
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 570 g Mehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2706 kJ / 647 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 godz.
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1 godz.
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Germknödel mit Vanillesauce
2 godz.
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 godz. 40 min
Kas-Press-Knödel
45min
Nockerl / Spätzle
20min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 godz. 15 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 godz. 10 min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 godz. 15 min