Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Butter zum Einfetten
- 100 g Limburger Käse, in Stücken
- 150 g Appenzeller, in Stücken
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 570 g Mehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2706 kJ / 647 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Nockerl / Spätzle
20min
Zwiebel-Rostbraten mit Spätzle
2h
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1 Std.
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1 Std.
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1 Std. 15 Min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Semmelknödel
50 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Spätzle
30 Min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Schwäbische Lasagne
45 Min
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1 Std. 20 Min