Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 100 g Weizenmehl Type 550
Hauptteig
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (10-12 g)
- 50 g Haselnüsse
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt (Petersilie, Schnittlauch, Basilikum, Bärlauch)
- 1 Frühlingszwiebel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatta
17 Std.
Dinkelweckerl
23h 40min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15h 45min
Wurzelbrote, gefüllt
23 Std.
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3u.
Baguettes Rustica
15 Std.
Schweizer Rustico
25 Std. 20 Min
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 Std. 40 Min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Schweizer Bauernbrot
7h
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 Std. 40 Min
Nuss-Möhren-Topfbrot
2h 45min