Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Poolish
- 100 g Wasser
- 1 Stückchen frische Hefe (erbsengroß)
- 100 g Weizenmehl Type 550
Hauptteig
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 150 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Bearbeiten
- 5 g frische Hefe
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 ½ TL Salz (10-12 g)
- 50 g Haselnüsse
- 1 Bund frische Kräuter, gemischt (Petersilie, Schnittlauch, Basilikum, Bärlauch)
- 1 Frühlingszwiebel
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 1076 kJ / 257 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min
Baguettes
15h
Vinschgerl
14 Std.
Pinsa mit Rhabarber und Ziegenkäse
48 Std.
Kartoffel-Walnuss-Brot
15 godz. 40 min
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Körnerbrötchen mit Erdnüssen
3 godz. 40 min
Kartoffelbrötchen mit Chiasamen
3 Std.
Baguettes Rustica
15h
Nuss-Möhren-Topfbrot
2 godz. 45 min
Dinkelbrot mit Kürbiskernen
15 godz. 45 min