Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta biscotto
- 150 g di zucchero + q.b.
- 5 uova
- 1 cucchiaio di limoncello + q.b.
- 120 g di farina tipo 00
Crema di yogurt
- 20 g di zucchero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di yogurt greco
- 200 g di frutta fresca a piacere (fragole, frutti di bosco, pesche, albicocche, ...) a pezzetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 887.3 kJ / 212.1 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 8.3 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 0.6 g
- Sodík
- 42 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alle ciliegie
2 godz.
Torta della nonna
1 godz. 30 min
Fruttone leccese al cioccolato
1 Std. 40 Min
Rotolo decorato
1u. 5min
Crostata con crema ai frutti di bosco
4h
Sbriciolata con crema alla ricotta e arancia
1h
Rotolo di gelato alla banana e caramello
4h 15min
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1 godz. 30 min
Torta mimosa
1u. 5min
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55 Min
Cheesecake cioccolato e nocciole
1u. 10min
Pasta biscotto
1h