Zařízení & příslušenství
Peperoni-Salat
Příprava 20min.
Celkový 20min.
2 Portion
Suroviny
-
Tortilla-Chips (z.B. Paprika)20 g
-
schwarze Oliven, entsteint40 g
-
Petersilie, frisch abgezupft½ Bund
-
Olivenöl20 g
-
Weissweinessig10 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zucker1 - 2 Prise
-
Peperoni, gemischt rot und gelb (ca. à 200 g), in Streifen (3 cm)2
-
Avocado klein, reif, in Würfeln (1 cm)1
-
Feta zerkrümelt100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
13 g
Kalorie
2490 kJ /
595 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
11.6 g
Sacharidy
13 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Natürlich schnell DE
44 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko
Mohlo by se vám také líbit...
Poulet-Curry-Salat (2 Portionen)
30min.
Chili con Cervelat
1hod.
Hörnlisalat
30min.
Erdbeer-Holunder-Tiramisu
3hod. 15min.
Bohnen-Tomaten-Salat
30min.
Hörnlisalat mit Zucchetti
30min.
Gemüse-Schnecken
1hod. 20min.
Hamburger mit Coleslaw
40min.
Randensalat
10min.
Schoggichüechli
45min.
Chnoblibrot
15min.
Rüeblisalat
15min.