Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g de trigo sarraceno en grano
- 60 g de avena en grano
- 50 g de chocolate con leche para postres en trozos
- 260 g de batata pelada en trozos de 3 cm
- 1 huevo
- 60 g de azúcar moreno
- 40 g de maicena
- 90 g de bebida de soja
- 45 g de aceite de oliva
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de canela molida
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1038 kJ / 248 kcal
- Protein
- 4.7 g
- Sacharidy
- 29.6 g
- Tuk
- 12.5 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 85.4 mg
Alternativní recepty
Bizcochitos de avena, chocolate y mandarina
50min
Crema de cacao casera
5min
Galletas de alubias
25 Min
Crema de avellanas, chocolate negro y dátiles
5min
Trufas de avena y algarroba
15min
Crêpes de trigo sarraceno con chía y leche de almendras (Galette bretonne)
30 Min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3h
Hamburguesas de coliflor y calabaza con pan de cúrcuma
1h 45min
Minipizzas de coliflor y queso con tomate (sin gluten)
1h
Tortitas integrales con almendra y chocolate
30 Min
Pizza de coliflor
40min
Cookies de avena, plátano y cacao
1h 45min