Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 100 g di gherigli di noci
- 50 g di pane raffermo ammollato in acqua e strizzato
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- ½ cucchiaino di origano secco
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- crostini di pane tostato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5555.9 kJ / 1327 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 42.4 g
- Tuk
- 118.5 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 348 mg
Alternativní recepty
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4 Std. 10 Min
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3h
Panini del venerdì santo (Hot cross buns)
4h
Fagioli in agrodolce
35min
Cioccolato e rafano di Antonia Klugmann
13h 30min
Pesto alle erbe aromatiche
10 Min
Salsa ricotta, basilico e miele
15min
Insalata di pane fritto e melone giallo
25 min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Crema di carote e zenzero
20min
Crostata di verdure provenzale
1 Std. 20 Min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4 godz. 20 min