Kompatibilní verze
Ravioli di seitan al vapore su crema di verza e patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 75 g di farina tipo 1 + q.b.
- 75 g di farina integrale
- 75 g di acqua
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 120 g di seitan a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 75 g di carota, pelata e a pezzi
- 5 g di zenzero fresco, pelato e a pezzi
- 200 g di foglie di verza a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 800 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 20 g di zenzero fresco, pelato e a fettine sottili
- 100 g di patate, pelate e a pezzi (3 cm)
- 300 g di foglie di verza a pezzi + q.b. intere
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 10.1 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Besciamella (vegan)
15min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 Std. 30 Min
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta di riso con salsa dolce di fagioli azuki
8j 30 menit
Wellington vegetariano
2 Std.
Gnocchi di lenticchie con luganega
1 Std. 35 Min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8h 50min
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1 Std. 30 Min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Bevanda di soia e sesamo
12 godz. 45 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min