Kompatibilní verze
Croustillant de sarrasin aux escargots, crème à l'ail
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 210 g de crème liquide 30-40% m.g. (dont 150 g très froide)
- 3 gousses d'ail (20 g env.)
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 8 brins de persil frais, équeutés (dont 2 brins ciselés)
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 36 escargots, en conserve
- 3 galettes de sarrasin
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1381.2 kJ / 332.3 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 26.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3h
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13h
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Bouchées chèvre-raisin
1u.
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Œufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Eclairs au foie gras
3 godz. 15 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min