Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 5 blancs d'œufs
- 160 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 500 g de mangue fraîche (env. 850 de fruits entiers, soit 2 mangues) ou décongelée
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 brin de menthe fraîche, équeuté
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1061 kJ / 252 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eton mess à la mangue et au citron vert
15 Min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 min
Crème brûlée à la Passion
3 godz. 45 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10 min
Rouleau farci à l'abricot en robe de pancetta (Australie)
Žádné hodnocení
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Tarte Tatin au gingembre
1u. 40min
Eton mess (Dessert meringué à l'ananas)
25 min
Tartelettes à l'orange
2u. 30min
Gâteau crousti-fondant mangue-chocolat
3 godz. 45 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min