Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
蘑菇鸡肉冻
- 30 克 洋葱 ,切块
- 15 克 橄榄油
- 200 克 蘑菇 ,切片
- 200 克 新鲜香菇 ,切片
- 1 茶匙 盐
- 75 克 鸡胸肉 ,切块
- 40 克 蛋清
- 90 克 奶油
- 适量 黄油 ,室温软化
- 30 克 开心果果仁碎
- 500 克 水 ,蒸煮用
树莓酱汁
- 30 克 树莓
- 15 克 法国第戎芥末酱
- 25 克 特级初榨橄榄油
芝士脆饼
- 150 克 低筋面粉
- 50 克 榛子粉
- 50 克 黄油 ,室温软化
- 1 颗 蛋黄
- 50 克 帕玛森奶酪 ,切碎
蟹味菇
- 适量 水
- 30 克 蟹味菇 ,去除根部
组合
- 适量 开心果果仁碎 ,装饰用
- 6 - 8 朵 食用花 ,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 6447 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 84.6 g
- Tuk
- 121.2 g
- Nasycený tuk
- 40.7 g
- Vláknina
- 6.3 g
- Sodík
- 576 mg