Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 989 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Mouliné de lentilles corail à l'indienne
45min
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4 Std. 10 Min
Crème de petits pois
40min
Soupe de lentilles corail
40min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Soupe de pois cassés finlandaise
12h
Velouté de petits pois Chef Laurent CLEMENT
30min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35 Min
Crème de lentilles corail
35 Min
Crème de pois chiches au lard
30min