Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron confit
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- ½ bouquet de cerfeuil frais, effeuillé
- 250 g de pois cassés
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de volaille
- du sel
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 989 kJ / 235 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Velouté de poireaux et pois cassés
4 Std. 15 Min
Soupe de haricots blancs
20min
Soupe de pois cassés au lait de coco
30min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté de lentilles vertes à la feta
35min
Mouliné de lentilles corail à l'indienne
45min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50min
Velouté de haricots tarbais au chorizo
12 Std.
Soupe danoise aux pois cassés
1 godz.
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.
Soupe de lentilles corail
40min
Velouté de pois cassés et speck croustillant
4h 10min