Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de blettes au gingembre
40min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Torta di Pane
1u. 20min
Quiche aux épinards et tomates
1u. 45min
Smoothie à la mangue
10min
Nouilles chinoises aux légumes (plat végétarien)
40min
Dinde farcie, sauce aux canneberges
4h
Tagliatelle au basilic sauce olives et tomates
1h 25min
Sablés au chocolat
1h 30 min
Ragoût de pain aux tomates et oignons
20min
Cassolette de crevettes et vermicelles
30min
Cabillaud et sa purée de céleri et de patate douce
40min