Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Bananes à la sauce coco-cannelle
30 min
Salade de concombre à la mortadelle
10min
Salade de légumes en verrine
20min
Œufs brouillés épinards fromage de chèvre
25 min
Panure
5min
Focaccia aux pois chiches
3 Std.
Mousse au thon
10min
Tête de M. Tomate
1h
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Confiture pomme-pomme de terre
25 min