Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre, bleues, à peu près de la même taille
- un peu d' huile de friture
- 10 tranches de boudin noir (env. 200 g)
- 10 tranches de cervelas lyonnais (env. 200 g)
- 200 g de petits pois surgelés, décongelés
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- 150 g de babeurre
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de sucre
- 200 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de pommes de terre
1 Std. 15 Min
Pâte brisée
1h 50min
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
1 godz. 10 min
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe au potiron
35min
Tourte au chocolat-moka
4 Std. 30 Min
Gâteau polenta, mandarine et amandes
2h 35min
Couscous à l'orange et au saumon à la vapeur
35min
Risotto au poireau
40min
Velouté de tomates et de courges
25min