Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ½ bouquet de persil plat frais, effeuillé
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de carottes, coupées en morceaux (3 cm)
- 200 g de poireaux, en rondelles (2 cm)
- 150 g de céleri-rave, en morceaux (3 cm)
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g d’orge perlé
- 1100 g d'eau
-
1
c. à café bombée de bouillon de légumes en pâte
nebo 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté - 1 c. à café de sel et un peu plus pour l’assaisonnement
- 3 pincées de poivre noir, moulu
-
60
g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
nebo 60 g de substitut de crème allégée, 19% de matières grasses
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1124.9 kJ / 268.9 kcal
- Protein
- 5.4 g
- Sacharidy
- 33.1 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Risotto aux carottes et endives
40 min
Curry de poisson
35min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min
One pot penne-poireaux
30 min
Boisson 100% pamplemousse
10min
Minestrone aux pois chiches
40 min
Pères Noël en pâte
2 Std. 10 Min
Risotto au citron et épinards
30 min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Tarte à la courge
Žádné hodnocení
Tarte aux légumes
25min