Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 2 œufs
- 100 g de haricots verts, frais, coupés en morceaux (3-4 cm)
- 1 échalote, coupée en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 1 - 2 c. à café de moutarde de Dijon
- 40 g d'huile d'olive
- ¼ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 2 laitues romaines (les cœurs uniquement), feuilles équeutées
- 2 tomates, coupées en quartiers
- ½ poivron vert, coupé en fines lanières
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 1 conserve de thon au naturel, (poids égoutté: 140 g), égoutté
- 8 filets d'anchois, conservés dans de l'huile, égouttés (volitelně)
- 4 brins de de basilic frais, effeuillés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2036 kJ / 486 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe d'orge des Grisons
55 Min
Salade de betteraves
10min
Salade de pâtes
35min
Salade de fromage
20min
Salade de cornettes
30 Min
Salade de crevettes sicilienne
40min
Salade à la grecque et croûtons
25min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30 Min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Salade arc-en-ciel expresse
10min
Salade de couscous
50 min