Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 1 Rumpsteak (200-300 g), in Streifen (1 x 4 cm)
- ½ - ¾ TL Sambal Oelek
- 40 g Sojasauce und etwas mehr zum Servieren
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, ggf. entkernt
- 1 rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 750 g Wasser
- 300 g Brokkoliröschen, klein
- Salz zum Würzen
- 200 g Chinesische Weizennudeln, grob zerbrochen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1747 kJ / 417 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 7.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen mit Paprikagemüse
1 Std.
Chili-Sahne-Hähnchen
45min
Rindfleisch-Rotwein-Ragout zu Nudeln
1 Std.
Curry-Nudeln mit gebratenem Schweinefilet
45min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1 Std. 30 Min
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40min
Puten-Döner mit Petersiliendip
25 Min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Cajun-Fleisch mit buntem Gemüse
4h 15min
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Smoked Gulasch mit Bacon
4h