Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 10 g schwarzer Sesam
- 10 g Sesam, hell
- 20 g Sesamöl, geröstet
- 50 g Butter, in Stücken
- 50 g Honig
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 20 g Reisessig
- 60 g Sojasauce
- 150 g Möhren, in dünnen Scheiben (5 mm)
- 400 g Entenbrust, mit Haut, in Streifen
- Öl zum Braten
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Pck. Udon-Nudeln, vorgegart, (à ca. 220 g), z. B. von Allgroo
- 2 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2696 kJ / 644 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremige Mie-Nudeln
30min
Asia-Nudeln mit Rindfleisch und Brokkoli
1h
Bibimbap-Burrito
1h
Szechuan-Spaghetti
50min
Butter Chicken
50min
Hähnchen mit Sesamsauce und Reis
40min
Udon-Nudeln mit Garnelen
30min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Miso-Udon-Nudeln
20min
Asia Shells
25min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3h 10 min.
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min