![Podpłomyk cztery sery Podpłomyk cztery sery](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ED6B3432-AC64-4D98-B4C0-A6D078E87F35/Derivates/D8F8D78C-0A61-40D5-B76D-47D43A975900.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 80 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 70 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 80 g sera ricotta
- 120 g wody
- 270 g mąki pszennej
- 1 łyżeczkę proszku do pieczenia
- 1 łyżeczkę soli
- mąka pszenna, ilość do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Sardyńska zapiekanka ziemniaczana
1 Std. 20 Min
Chlebki guttiau
2 Std. 30 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Krem z parmezanu
10 min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1 godz. 30 min
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Mini focaccie
2h 5min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1 godz. 30 min
Focaccia serowa z pomidorami
45 min
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1h 10min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 min