Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 80 g sera mozzarella, pokrojonego na kawałki
- 70 g sera gorgonzola, pokrojonego na kawałki
- 80 g sera ricotta
- 120 g wody
- 270 g mąki pszennej
- 1 łyżeczkę proszku do pieczenia
- 1 łyżeczkę soli
- mąka pszenna, ilość do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1618 kJ / 386 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1 Std. 10 Min
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2h 20min
Ciasteczka z gorgonzolą
40 Min
Chlebki z serem feta i koperkiem
1h 30 min
Mini focaccie
2 Std. 5 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2h 20min
Placek nadziewany mozzarellą
1h 5min
Focaccia z kiełbasą
2 godz.
Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)
1h 15min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Grissini - paluchy chlebowe
3h
Proziaki z masłem czosnkowym
25 min