
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 80 g sera mozzarella pokrojonego na kawałki
- 70 g sera gorgonzola pokrojonego na kawałki
- 80 g sera ricotta
- 120 g wody
- 270 g mąki pszennej
- 1 łyżeczkę proszku do pieczenia
- 1 łyżeczkę soli
- mąka pszenna ilość do oprószenia blatu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 386 kcal / 1618 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 35 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Podpłomyk alzacki ze szparagami
1hod. 10min
Przekąska z oscypkiem
2hod. 20min
Focaccia z kiełbasą
2hod.
Bruschetta z karczochami
40min
Calzone z mozzarellą i jajkiem
2hod. 50min
Mini focaccie
2hod. 5min
Tarta podhalańska - trzy sery Dominiki Zięder
1hod. 30min
Podpłomyki w libańskim stylu
2hod. 20min
Placek nadziewany mozzarellą
1hod. 5min
Ziemniaczane podpłomyki
13hod.
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Podhalańskie moskole
1hod.