Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g scalogno, tagliato a metà
- 1 peperoncino rosso piccante fresco, tagliato a metà
- 1 mazzetto di coriandolo fresco
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di sesamo, tostato
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 cucchiaio di pasta di curry, gialla
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperone rosso, a cubetti (2 cm)
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 scatola di latte di cocco (400 g)
- olio per friggere
- 200 g di topinambur, a fettine sottili (v. Consigli)
- sale per condire
- curry in polvere per condire
- 700 grammo di gamberi, congelati, scongelati e sgocciolati (v. Consigli)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Žádné hodnocení
Cake Pops
1 Std. 30 Min
Bürli con segale
12 Std.
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Barrette ai frutti di bosco
1 Std.
Poke-Bowl
35 Min
Curry thailandese veloce con pollo
40 Min
Millefoglie al cioccolato
Žádné hodnocení
Pad thai con pollo
20 min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Gulasch di manzo
1 Std. 5 Min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35 Min