Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g scalogno, tagliato a metà
- 1 peperoncino rosso piccante fresco, tagliato a metà
- 1 mazzetto di coriandolo fresco
- 20 g di radice di zenzero fresco, a fettine sottili
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di olio di sesamo, tostato
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 cucchiaio di pasta di curry, gialla
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di peperone rosso, a cubetti (2 cm)
- 70 g di concentrato di pomodoro
- 1 scatola di latte di cocco (400 g)
- olio per friggere
- 200 g di topinambur, a fettine sottili (v. Consigli)
- sale per condire
- curry in polvere per condire
- 700 grammo di gamberi, congelati, scongelati e sgocciolati (v. Consigli)
- 1 cucchiaio di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2091 kJ / 500 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 8.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mojito
10 min
Brodo vegetale in polvere
Žádné hodnocení
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40 min
Purea di mele per la dispensa
Žádné hodnocení
Parmigiana al forno
1h 50 min
Quiche di asparagi
1h
Vin brûlé
20min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1h
Zuppa di zucca e mela con petto di pollo
40 min
Mojito
10 min
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Žádné hodnocení
Insalata di broccoli con pinoli
5 Min