Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Franchipán
- 250 g de azúcar
- 3 - 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 150 g de mantequilla en trozos
- 300 g de almendra molida
- 2 huevos
- 1 cucharada de harina de repostería
-
2
cucharadas de agua de azahar
nebo 2 cucharadas de agua de rosas
Montaje
- 8 - 10 láminas de pasta brick
- 2 cucharadas de pétalos de rosa (no tratados con pesticidas) (volitelně)
- 50 g de pasas sin semillas (volitelně)
- 50 g de almendras laminadas (volitelně)
- 2 cucharadas de azúcar (volitelně)
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1025 kJ / 245 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mermelada agridulce de tomate
30 min
Panecillos de San Ignacio
25u.
Tarta helada de trufa y avellanas
31h
Crema pastelera
10min
Masa choux
2h
Carbayones
1h 25 min
Tarta Saint-Honoré
3 Std.
Cheesecake salado con tomates cherry
3u. 40min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Tarta bombón de avellanas
7h
Tejas de almendra
12 Std. 50 Min
Nata de trufa
8 Std. 15 Min