Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 120 g de harina
- 250 g de leche
- 1 huevo
- 1 cucharada de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 20 g de mantequilla para engrasar la sartén
Relleno
- 200 g de pera pelada y cortada en láminas
- 15 g de mantequilla
- 15 g de azúcar moreno
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidades
- Kalorie
- 1187 kJ / 284 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 24.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
Alternativní recepty
Goxua (País Vasco)
1h 35 min
Chipirones rellenos
1h 10min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2h 15min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50min
Espuma de remolacha con pincho de arenques en vinagre
1h 10min
Rollerpizza
1h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Bocaditos con relleno de rúcula, roquefort y nueces
10 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min