Kompatibilní verze
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schiacciata integrale
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di finocchi a fettine sottili
- ½ cucchiaino di pepe rosa macinato
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carpaccio di pesce spada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane rustico ai semi
1 godz. 30 min
Burger leggero di verdure
45 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Grissini di farro integrali
3h
Biscotti integrali al cioccolato fondente
2h
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Focaccia ai cereali con mousse ai gamberi
3h 30min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40 min
Focaccia ai cereali
2u. 5min
Crackers multicereali
3h
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Plumcake integrale noci e cocco
55 min