Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada

Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada

4.6 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 40min.
6 porzioni

Suroviny

Schiacciata integrale
  • 120 g di acqua
  • 1 cucchiaino di malto d'orzo
    1 cucchiaino di miele
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 250 g di farina integrale
  • 20 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
  • 200 g di finocchi a fettine sottili
  • ½ cucchiaino di pepe rosa macinato
  • 1 pizzico di sale
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di carpaccio di pesce spada

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 8.1 g
Kalorie 992 kJ / 237 kcal
Tuk 9.3 g
Vláknina 4.8 g
Sacharidy 30.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...