Kompatibilní verze
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schiacciata integrale
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di finocchi a fettine sottili
- ½ cucchiaino di pepe rosa macinato
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carpaccio di pesce spada
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 30.1 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piadina integrale farcita
40min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Pizza assettata
1h 45min
Biscotti rustici, farro cioccolato e cannella
40min
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1u.
Lingue croccanti ai cereali
3h
Crostini dorati
4h 30min
Focaccine integrali farcite
3h
Pizza alle tre farine
1 Std. 55 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2 godz. 10 min
Panini ai cereali con frittata alle zucchine e pomodori
6h
Pizza alla farina di farro
2 godz. 10 min