Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 130 g di farina tipo 00
- 2 tuorli d'uovo
- 300 g di ricotta, ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
- 40 g di cipollotti, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- 30 g di burro
- tartufo nero fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Spatzle agli spinaci
1sa
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Frico con speck
50min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 dk
Gnocchetti de gris
30 dk
Trifle ai lamponi
2 Std. 30 Min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1sa 30 dk
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1sa 30 dk