
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 130 g di farina tipo 00
- 2 tuorli d'uovo
- 300 g di ricotta ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
- 40 g di cipollotti a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- 30 g di burro
- tartufo nero fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 621 kcal / 2598 kJ
- Protein
- 34.5 g
- Tuk
- 37.5 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Spatzle alla barbabietola
30min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Mojito analcolico
10min
Gnocchi alla romana alla curcuma con gamberi al curry
2hod. 10min
Tortelli di patate e ricotta
1hod. 20min
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1hod. 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1hod. 30min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1hod. 5min
Pastaragia
25min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Spatzle con salmone e zafferano
40min