Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Gnocchetti di ricotta
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 130 g di farina tipo 00
- 2 tuorli d'uovo
- 300 g di ricotta, ben scolata
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Sugo
- 40 g di cipollotti, a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di piselli freschi
- 150 g di acqua
- ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
Terminare la preparazione
- farina tipo 00
- 30 g di burro
- tartufo nero fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 34.5 g
- Sacharidy
- 36.4 g
- Tuk
- 37.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1ωρ. 10 λεπτ.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1 Std.
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1ωρ. 10 λεπτ.
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Gnocchi alla romana
1h 15min
Canederli allo speck
2j 40 menit
Muffin salati salmone e aneto
50min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Malfatti bergamaschi
40 Min