
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 147 kcal / 615 kJ
- Protein
- 4.5 g
- Tuk
- 2.1 g
- Sacharidy
- 29.4 g
Alternativní recepty
Baguette tradizionale
15hod. 35min
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Baguette
4hod.
Pane alle olive
2hod. 20min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane al semolino
4hod.
Pane barese
6hod. 15min
Panini rosette
23hod. 20min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Il pane di Altamura
4hod.
Filone di sola semola
2hod. 50min