Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 2.1 g
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane alla birra
4h 55min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Pane al semolino
4 godz.
Pane barese
6h 15min
Baguette
4 godz.
Il pane di Altamura
4 godz.
Baguette tradizionale
15h 35min