Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 橄榄油
- 600 克 菲力牛排 ,切长条(1公分x1公分x4公分)
- 2 小撮 鲜磨黑胡椒粉
- 1 茶匙 盐
- 100 克 洋葱 ,切块
- 1 个 蒜瓣
- 250 克 新鲜综合菌菇 ,切块
- 30 克 水
- 10 克 玉米粉 (淀粉)
-
½
茶匙 肉高汤酱
nebo ½ 块 肉高汤块 (0.5公升) - 1 茶匙 英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱如第戎芥末
- 200 克 鲜奶油
- 50 克 酸黄瓜 ,切条 (volitelně)
- 新鲜欧芹 ,切碎,装饰用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 1.9 g