Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di nocciole tostate
- 500 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 3 fogli di gelatina (6 g), precedentemente ammollati in acqua fredda e strizzati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2171.4 kJ / 519 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Sacharidy
- 26.3 g
- Tuk
- 44.5 g
- Nasycený tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 40.3 mg
Alternativní recepty
Salsa al cioccolato
20 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Crema inglese
15 Min
Delizia al cioccolato
40 min
Monte bianco
1h
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Semifreddo al cioccolato/caffé
6 Std. 30 Min
Mousse ai frutti rossi
4h
Crema di formaggio spalmabile
5min
Soufflé al formaggio
55 min
Crème caramel
3h 45min
Crema Bimby ®
45 min