
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 70 kcal / 291 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 0 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pan Brioche
8 godz.
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Corona di pane con il sesamo
15 godz. 30 min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 godz.
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Pane all'orzo
2 godz. 45 min