Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 120 g di latticello (vedere varianti)
- 150 g di farina manitoba + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Pan Brioche
8h
Yogurt fresco
11h 10min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24h 30 min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Baguette
4 Std.
Baguette tradizionale
15h 35min
Grissini stirati
2 Std.