Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di semi di frumento
- 400 g di acqua
-
30
g di lievito di birra fresco
nebo 3 cucchiaini di lievito di birra disidratato (12 g) - 120 g di latticello (vedere varianti)
- farina manitoba q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaio di aceto balsamico
- 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 291 kJ / 70 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Farina di cereali o legumi
5min
Pane multicereali
17 godz. 30 min
Pane integrale con muesli
4h
Baguette tradizionale
15 Std. 35 Min
Pan Brioche
8hod.
Baguette
4h
Pane al latte
2h 20min
Grissini stirati
2h
Pane alle olive
2h 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min