Zařízení & příslušenství
Pane rustico
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
35 fette
Suroviny
-
600 g di semi di frumento
-
400 g di acqua
-
3 cucchiaini di lievito di birra disidratato30 g di lievito di birra fresco
-
120 g di latticello (vedere varianti)
-
150 g di farina manitoba + q.b.
-
2 cucchiaini di sale
-
1 cucchiaio di aceto balsamico
-
1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Protein
3 g
Kalorie
291 kJ /
70 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
2.5 g
Sacharidy
14 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Idee gustose
177 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Le mie ricette
198 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Pan Brioche
8hod.
Baguette
4hod.
Pane al latte
2hod. 20min.
Crostata alle mele
1hod.
Pane multicereali
17hod. 30min.
Pane alle olive
2hod. 20min.
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min.
Baguette tradizionale
15hod. 35min.
Corona bordolese
5hod. 20min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.