Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 4hod.
6 porzioni

Suroviny

  • fogli di gelatina (10 g)
    5
  • di acqua
    50 g
  • di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • di zucchero
    200 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    250 g
    250 g di ricotta
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    250 g
  • di menta fresca per decorare
    foglioline

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 449.3 kcal / 1880 kJ
Protein 5.1 g
Tuk 29.8 g
Sacharidy 43.5 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 17.6 g
Sodík 172.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...