Mousse ai frutti rossi
TM5 TM6

Mousse ai frutti rossi

4.6 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    nebo 300 g di frutti rossi congelati (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    nebo 250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1880 kJ / 449.3 kcal
Protein
5.1 g
Sacharidy
43.5 g
Tuk
29.8 g
Nasycený tuk
17.6 g
Vláknina
1.2 g
Sodík
172.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty