Mousse ai frutti rossi

Mousse ai frutti rossi

4.6 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 4hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 5 fogli di gelatina (10 g)
  • 50 g di acqua
  • 300 g di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)
    300 g di frutti rossi congelati, (es. fragole, lamponi...)
  • 200 g di zucchero
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
    250 g di ricotta
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • foglioline di menta fresca per decorare

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 172.4 mg
Protein 5.1 g
Kalorie 1880 kJ / 449.3 kcal
Tuk 29.8 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 17.6 g
Sacharidy 43.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...