
Zařízení & příslušenství
Mousse ai frutti rossi
Příprava 20min
Celkový 4hod.
6 porzioni
Suroviny
-
fogli di gelatina (10 g)5
-
di acqua50 g
-
di frutti rossi misti freschi (es. fragole, lamponi...)300 g
-
di zucchero200 g
-
di formaggio fresco spalmabile250 g
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda250 g
-
di menta fresca per decorarefoglioline
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
449.3 kcal /
1880 kJ
Protein
5.1 g
Tuk
29.8 g
Sacharidy
43.5 g
Vláknina
1.2 g
Nasycený tuk
17.6 g
Sodík
172.4 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Le mie ricette
198 recepty/-ů
Itálie
Itálie