Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 克 橄榄油
- 600 克 猪肉 ,去筋,切块(6公分x4公分)
- ½ 茶匙 盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 150 克 洋葱 ,切块
- 200 克 番茄 ,切碎
-
20 - 30
克 罐装墨西哥辣椒
nebo 1 - 2 条 新鲜辣椒 ,去籽,切段 - 120 克 红灯笼椒 ,切2公分块
- 120 克 青灯笼椒 ,切2公分块
- 250 克 黑豆 ,罐装,沥干
- 30 克 番茄泥
- 100 克 水
-
½
茶匙 鸡肉高汤酱
nebo ½ 块 鸡精块 (0.5公升) - 6 片 玉米薄饼
- 4 汤匙 新鲜芫荽 ,只取叶片
- 100 克 酸奶油
- 2 个 牛油果(鳄梨)
- 1 粒 酸柑(青柠) ,切块
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1875 kJ / 446 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 8.2 g