Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
浓汤、鸡肉和蒸时蔬
- 80 - 100 克 洋葱 ,切半
- 1 个 蒜瓣 (volitelně)
- 20 克 橄榄油
- 700 克 淡色综合蔬菜 (如: 西葫芦、红萝卜、芦笋、灯笼椒、西兰花),切片(0.5公分)
- 600 克 水
- 2 ½ 茶匙 盐
- 400 克 马铃薯 ,切片(0.5公分)
-
500
克 鸡胸肉 ,去皮,切条(5公分 x 2公分)
nebo 500 克 火鸡胸肉,去皮 ,切条(5公分 x 2公分) - 2 汤匙 酱青
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 红甜椒粉 (volitelně)
-
20
克 牛油 (volitelně)
nebo 1 汤匙 鲜奶油 (volitelně)
奶油芥末酱
-
50
克 奶油芝士
nebo 50 克 鲜奶油 ,含脂量最低30% - 1 汤匙 黄芥末
- ½ 茶匙 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 3 - 4 小支 新鲜欧芹 ,只取叶片
- 1 个 蛋黄 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.2 g