
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitello
- 1000 g di carne di vitello senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
nebo 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (volitelně)
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
nebo 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 760.5 kcal / 3181.9 kJ
- Protein
- 37.7 g
- Tuk
- 64.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5hod. 45min
Polenta
1hod.
Dado di carne
45min
Insalata russa
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Roastbeef
55min
Vitello tonnato
24hod. 45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5hod. 35min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Salsa tonnata
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min