Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vitello
- 1000 g di carne di vitello, senza nervi, in un unico pezzo (girello o magatello)
- 750 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 2 foglie di alloro fresche, lavate ed asciugate
- 4 chiodi di garofano
- 5 foglie di salvia fresche, lavate ed asciugate
- 1 cipolla piccola in quarti
- 1 carota piccola, pelata e a pezzi (2 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (3-4 cm)
- 1 pizzico di sale
Salsa tonnata
-
300
g di olio di arachidi
nebo 300 g di olio di semi di mais - 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 - 3 filetti di acciughe sott'olio, ben scolati
- 15 - 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaio di aceto bianco (volitelně)
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
-
1 - 2
cucchiaini di capperi sotto sale
nebo 4 - 5 cetriolini sott'aceto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3181.9 kJ / 760.5 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 64.1 g
- Vláknina
- 0.7 g
Alternativní recepty
Vitello tonnato
24h 45min
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 Std. 35 Min
Vitello tonnato
2 godz. 45 min
Polenta
1h
Dado di carne
45min
Insalata russa
1h
Gnocchi alla romana
1h 15min
Roastbeef
55min
Salsa tonnata
20min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Manzo all'olio con polentina bianca
3 Std.
Brasato di manzo al vino rosso
12sa 30 dk