Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Marsala secco
- 60 g di vino bianco secco
- 120 g di zucchero
- 6 tuorli a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Crema inglese
15min
Bonèt
2 Std.
Crema di Cogne
15min
Salsa verde "Bagnet"
15min
Bagna cauda
35 Min
Salsa tonnata
20min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Zabaione caldo al passito
15min
Semolino dolce
1h
Fonduta svizzera
20min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Zabaione (TM6)
15min