
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 390 kcal / 1632 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Polenta
1hod.
Gnocchi di patate
1hod. 30min
Vitello tonnato
25hod. 30min
Budino al cioccolato
6hod. 15min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi di polenta
25min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Strangolapreti alla trentina
4hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.