Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi di polenta
25 Min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 Std. 40 Min
Pisarei e faśö
35 Min
Spatzle agli spinaci
1 godz.
Polenta
1 godz.
Gnocchi di patate
1h 30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 godz.
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Malfatti bergamaschi
40 Min