Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 40 mesi)
- 1000 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 60 g di burro
- 250 g di semolino di grano
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 15.3 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Polenta
1 Std.
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Budino al cioccolato
6h 15 min
Malfatti bergamaschi
40min
Salsa tonnata
20 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2h
Salsa verde "Bagnet"
15 Min